Telefon

Infolinia: 512 027 901, 512 028 189, 512 028 327 (poniedziałek-sobota 8:00-21:00, niedziela handlowa 9:30-17:30)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

BackMit Tarte orzechy włoskie 200 g 9001458065215

EAN: 9001458065215
Nazwa wariantu
BackMit Tarte orzechy włoskie 200 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

BackMit Tarte orzechy włoskie 200 g 9001458065215

11,19
Cena za kg: 55,95
0.2 Kilogram
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Makar Rodzynki Sułtanki 1kg
Makar Rodzynki Sułtanki 1kg
14,99 zł Cena za kg: 14,99
Makar Płatki migdałowe
Makar Płatki migdałowe
4,19 zł Cena za kg: 83,80
Makar Żurawina suszona
Makar Żurawina suszona
35,99 zł Cena za kg: 35,99
BackMit Tarte orzechy laskowe 200 g
BackMit Tarte orzechy laskowe 200 g
14,99 zł Cena za kg: 74,95
Bakalland Figi duże owoce 100 g
Bakalland Figi duże owoce 100 g
7,99 zł Cena za kg: 79,90
Helio Morele suszone 100 g
Helio Morele suszone 100 g
8,99 zł Cena za kg: 89,90
Bakalland Chipsy bananowe 250 g
Bakalland Chipsy bananowe 250 g
8,99 zł Cena za kg: 35,96
Migdały  w płatkach
Migdały w płatkach
4,99 zł Cena za kg: 49,90
Wiórki kokosowe
Wiórki kokosowe
2,59 zł Cena za kg: 25,90
Nasiona słonecznika łuskane smażone solone
Nasiona słonecznika łuskane smażone solone
2,25 zł Cena za kg: 22,50

Opis produktu

Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia! BackMit Orzechy włoskie tarte produkuje się z surowców najwyższej jakości. Brak sztucznych dodatków odpowiada za bogaty smak i poruszający zmysły aromat. Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia. BackMit Orzechy włoskie tarte oszczędzają czas nowoczesnej gospodyni i pasują wspaniale do każdego indywidualnego przepisu. Cechy Orzechy włoskie tarte najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia. Orzechy włoskie tarte BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży są idealne dla nowoczesnych gospodarstw domowych. Gotowe do użycia zaoszczędzą cenny czas oraz dają możliwość tworzenia najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach. Orzechy włoskie tarte to nieodzowny składnik ciast orzechowych, a także dodatek do innych wypieków, deserów i lodów.

Składniki

orzechy włoskie

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Jednostka (tekst opisowy)

g

Waga

Waga brutto
212

Dodatki

Sztuczne konserwanty
Nie zawiera

Zalecenia dla alergików

Orzechy
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Sezam
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

BackMit

Adres kontaktowy

ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice

Kontakt

VOG Polska Sp. z o.o.

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Tarte orzechy włoskie

Cechy

tarte
orzechy tarte
orzechy włoskie

Adres producenta

VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice

Przepisy

Propozycje przepisów Placek orzechowy Składniki: 200 g mąki, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 200 g cukru, 3 żółtka, 3 łyżki białego wina, 250 g masła, 100 g bułki tartej, 400 g tartych orzechów włoskich BackMit, skórka z cytryny, cynamon, dżem porzeczkowy lub malinowy. Ze składników zagnieść szybko kruche ciasto, odłożyć w chłodne miejsce. Blachę wyłożyć połową ciasta, posmarować je dżemem. Z pozostałego ciasta uformować cienkie wałeczki i ułożyć je na wierzchu tworząc kratkę. Posmarować białkiem, piec w średnio nagrzanym piekarniku. Babka orzechowa Składniki: 180 g masła, 250 g cukru, 5 żółtek, rum, 200 g tartych orzechów włoskich BackMit, 300 g mąki, 1 paczka proszku do pieczenia, 1/4 l mleka. Masło, cukier, żółtka i rum utrzeć na gładką masę. Mieszając dodać mleko, orzechy włoskie, mąkę, proszek do pieczenia i na koniec ubite białko. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą formy do pieczenia babek. Piec w średnio nagrzanym piekarniku. Strudel orzechowy Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych orzechów włoskich BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier waniliowy, skórka z cytryny, rum, rodzynki Kresto, cynamon. Mleko podgrzać z miodem, wanilią i skórką z cytryny, mieszając dodać orzechy włoskie, a następnie rum, rodzynki i cynamon. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je. Posmarować masą orzechową, zwinąć i jeszcze raz odstawić. Posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w średnio nagrzanym piekarniku.

Informacje o recyklingu

Inner Pack
Not Recyclable

Adres zwrotny

VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice tel.: (0-46) 833 25 33 www.vog.pl

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem