![]() |
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2021-03-08 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
20:00-21:30![]() |
Wtorek 2021-03-09 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-03-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-03-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-03-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2021-03-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Niedziela 2021-03-14 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2021-03-08 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Wtorek 2021-03-09 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-03-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-03-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-03-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2021-03-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Niedziela 2021-03-14 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
jutro w sklepie | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2021-03-09 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
20:00-21:30![]() |
![]() ![]() |
Nazwa: Big-Active Pu-Erh Herbata czerwona o smaku grejpfrutowym 36 g (20 x 1,8 g)
Ilość: 35 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Pu-Erh Czerwona herbata Wyjątkowej jakości herbata, pochodząca z plantacji w wysokich górach Li Xian Tian Qing. Wyśmienite warunki - czyste powietrze, mikroklimat sprawiają, że herbata jest jedyna w swoim rodzaju. Jej nazwa pochodzi od miasteczka Pu-Erh w chińskiej prowincji Yunnan. To herbata, która jak dobre wino, długo dojrzewa. Zebrane liście, po wstępnej fermentacji leżakują 3-4 lata w ciemnym, wilgotnym miejscu. Zachodzące w tym czasie procesy wpływają na wyjątkową wartość naparu i jego ziemisty smak, który doskonale łagodzi grejpfrutowa nuta.