Telefon

Infolinia: 512 027 901, 512 028 189, 512 028 327 (poniedziałek-sobota 8:00-21:00, niedziela handlowa 9:30-17:30)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

POLGRZYB Maślak pstry suszony krojony 20g 5906271304210

EAN: 5906271304210
Nazwa wariantu
POLGRZYB Maślak pstry suszony krojony 20g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

POLGRZYB Maślak pstry suszony krojony 20g 5906271304210

4,99
Cena za szt.: 249,50
0.02 sztuka
Data zakończenia oferty:
2025-02-15
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Pieczarki luz
Pieczarki luz
14,99 zł Cena za kg: 14,99
POLGRZYB Borowik Szlachetny cały suszony 40g
POLGRZYB Borowik Szlachetny cały suszony 40g
19,99 zł Cena za kg: 499,75
POLGRZYB Borowik Szlachetny cały suszony 20g
POLGRZYB Borowik Szlachetny cały suszony 20g
9,99 zł 12,49 zł Cena za kg: 499,50
POLGRZYB Podgrzybek Brunatny Krojony Suszony 20g
POLGRZYB Podgrzybek Brunatny Krojony Suszony 20g
6,99 zł Cena za kg: 349,50
WM Podgrzybek Brunatny suszony 40g
WM Podgrzybek Brunatny suszony 40g
13,99 zł Cena za szt.: 349,75

POLGRZYB Maślak Pstry Suillus variegatus (Sw.) Kuntze

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 1224 kJ / 295 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 19 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 40 g
Białko: 20 g
Sól: 0,05 g

Najlepiej spożyć przed końcem: data na zgrzewie.
Numer testu, rok zbioru - na zgrzewie.
Numer atestu jest numerem partii.

Pakowanie pod nadzorem grzyboznawcy nr 1480
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Adres producenta

Urszula Jedynak

32-050 Skawina, ul. Bagienki 7a

Przygotowanie i stosowanie

Grzyby - niezastąpiony smak i aromat w Twojej kuchnii
Sposób przygotowania:
1. Grzyby kilkakrotnie wypłukać i moczyć około 1 godz. w letniej wodzie. Następnie gotować ok. 1/2 godz. i odcedzić. Grzyby pokroić w paseczki lub drobną kosteczkę.
2. Wywar zostawić.
3. Wywar oraz grzyby wykorzystujemy do sporządzania różnych smacznych potra np.: zup, sosów, mięs, kapusty, farszów i wielu innych.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem