![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2019-12-11 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Czwartek 2019-12-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2019-12-14 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Niedziela 2019-12-15 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
Poniedziałek 2019-12-16 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2019-12-11 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Czwartek 2019-12-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2019-12-14 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Niedziela 2019-12-15 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
Poniedziałek 2019-12-16 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Wtorek 2019-12-17 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Nazwa: Kamis Przyprawa do indyka Mieszanka przyprawowa 25 g
Ilość: 25 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Ten dziki ptak udomowiony przez Majów pojawił się w Polsce w szlacheckich obejściach i zanim trafił na stoły, był raczej ozdobą parków i ogrodów. Indycze mięso należy smażyć krótko, ale w wysokiej temperaturze. Inaczej robi się suche i traci smak. Zasada ta nie znajduje zastosowania jedynie w Święto Dziękczynienia w Ameryce, gdzie indyk jest potrawą kultową, piecze się go wtedy dość długo. Przed wyschnięciem mięsa chroni gruba warstwa masła na zewnątrz i pół kostki wewnątrz indyka.