Telefon

Infolinia: 512 027 901, 512 028 189, 512 028 327 (poniedziałek-sobota 8:00-21:00, niedziela handlowa 9:30-17:30)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Morliny Kiełbasa śląska z szynki 460 g 5902160647659

EAN: 5902160647659
Nazwa wariantu
Morliny Kiełbasa śląska z szynki 460 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Morliny Kiełbasa śląska z szynki 460 g 5902160647659

15,99
Cena za kg: 34,76
0.46 Kilogram
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Krakus Kiełbasa podwawelska 520 g
Krakus Kiełbasa podwawelska 520 g
20,49 zł Cena za kg: 39,40
Madej Wróbel Kiełbasa myśliwska z szynki 150 g
Madej Wróbel Kiełbasa myśliwska z szynki 150 g
7,99 zł Cena za kg: 53,27
Familie Wein Szynka suszona powietrzem 80 g
Familie Wein Szynka suszona powietrzem 80 g
7,99 zł Cena za kg: 99,88
Morliny Szynka morlińska wędzona 100 g
Morliny Szynka morlińska wędzona 100 g
5,39 zł 5,99 zł Cena za kg: 53,90
Krakus Kiełbasa myśliwska 270 g
Krakus Kiełbasa myśliwska 270 g
17,99 zł Cena za kg: 66,63
Dolina Dobra Białe kiełbaski 100 % mięsa 250 g
Dolina Dobra Białe kiełbaski 100 % mięsa 250 g
8,99 zł Cena za kg: 35,96
Krakus Snakersy z papryczką scorpion 85 g
Krakus Snakersy z papryczką scorpion 85 g
5,49 zł Cena za szt.: 64,59
JBB Bałdyga Frankfurterki serowe 240 g
JBB Bałdyga Frankfurterki serowe 240 g
8,99 zł Cena za kg: 37,46

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza produktu w 100 g:
Wartość energetyczna
1145 kJ / 276 kcal
Tłuszcz
24 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
9,2 g
Węglowodany
1,1 g
- w tym cukry
0,5 g
Białko
14 g
Sól
2,1 g

Składniki

mięso wieprzowe z szynki (90 %)
woda
sól
stabilizator: E 450
glukoza
przyprawy
hydrolizat białka rzepakowego i kukurydzianego
przeciwutleniacz: E 301
ekstrakty przypraw
substancja konserwująca: E 250
Produkt w jelicie wieprzowym

Przechowywanie

Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 2 dni. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.

Rodzaj przechowywania

Typ
Schładzać

Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania

Pakowane w atmosferze ochronnej

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
2
Maks. temp. °C
6

Waga od dostawcy

Waga brutto
490

Jednostka (tekst opisowy)

g

Dodatki

Przeciwutleniacze
Zawiera
konserwanty
Zawiera

Zalecenia dla alergików

Seler
Może zawierać
Gorczyca
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

Morliny

Adres kontaktowy

ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa

Kontakt

Animex Foods sp. z o.o.

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Kiełbasa śląska
Wariant
z szynki

Trwałość po otwarciu

Trwałość po otwarciu
dzień/dni
2

Cechy

produkowane w Polsce
90 % mięsa z szynki

Adres producenta

Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, Oddział w Ełku, ul. Suwalska 86, 19-300 Ełk

Pozostałe informacje

Pakowany w atmosferze ochronnej.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.

Adres zwrotny

Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa,

Marka standaryzowana

Marka
Morliny

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem