Telefon

Infolinia: 512 027 901, 512 028 189, 512 028 327 (poniedziałek-sobota 8:00-21:00, niedziela handlowa 9:30-17:30)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Piątnica Jogurt naturalny 330 g 5900531003738

EAN: 5900531003738
Nazwa wariantu
Piątnica Jogurt naturalny 330 g (1)
Piątnica Jogurt naturalny 330 g (2)
Piątnica Jogurt naturalny 330 g (1)
Piątnica Jogurt naturalny 330 g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Piątnica Jogurt naturalny 330 g 5900531003738

3,69
Cena za kg: 11,18
0.33 Kilogram
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Bakoma Jogurt typ grecki bardzo gęsty 170 g
Bakoma Jogurt typ grecki bardzo gęsty 170 g
2,99 zł Cena za kg: 17,59
Bieluch Jogurt naturalny lekki 0% 180 g
Bieluch Jogurt naturalny lekki 0% 180 g
2,19 zł Cena za kg: 12,17
GREEK STYLE Light Naturalny jogurt delikatny 180 g
GREEK STYLE Light Naturalny jogurt delikatny 180 g
2,79 zł Cena za kg: 15,50
Krasnystaw Jogurt naturalny 400 g
Krasnystaw Jogurt naturalny 400 g
3,29 zł Cena za kg: 8,23
Krasnystaw Jogurt naturalny gęsty 400 g
Krasnystaw Jogurt naturalny gęsty 400 g
4,99 zł Cena za kg: 12,48
Zott Primo Jogurt naturalny 180 g
Zott Primo Jogurt naturalny 180 g
1,89 zł Cena za kg: 10,50
Jogurt naturalny.
Jogurt naturalny.
3,49 zł 3,99 zł Cena za kg: 6,98
GREEK STYLE Light Naturalny jogurt delikatny 340 g
GREEK STYLE Light Naturalny jogurt delikatny 340 g
4,29 zł Cena za kg: 12,62
Kuchnia Lubelska Jogurt naturalny nadbużański 1 kg
Kuchnia Lubelska Jogurt naturalny nadbużański 1 kg
11,49 zł Cena za kg: 11,49
Bakoma Jogurt pitny typu islandzkiego skyr naturalny 300 g
Bakoma Jogurt pitny typu islandzkiego skyr naturalny 300 g
3,99 zł 4,99 zł Cena za kg: 13,30

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna
242 kJ / 58 kcal
Tłuszcz
2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,6 g
Węglowodany
4,0 g
w tym cukry
4,0 g
Białko
5,0 g
Sól
0,10 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Składniki

mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.

Rodzaj przechowywania

Typ
Schładzać

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
1
Maks. temp. °C
6

Waga od dostawcy

Waga brutto
345

Jednostka (tekst opisowy)

g

Zalecenia dla alergików

Mleko
Zawiera

Średnia miara

Średnia miara (e)

Marka

Piątnica

Adres kontaktowy

ul. Forteczna 3 18-421 Piątnica, Polska

Kontakt

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Jogurt naturalny

Trwałość po otwarciu

Trwałość po otwarciu
Godziny
48

Cechy

prosty skład
tylko mleko i kultury bakterii

Adres producenta

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3 18-421 Piątnica, Polska www.piatnica.com.pl

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału
5 - PP

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Jogurt naturalny.

Adres zwrotny

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy ul. Forteczna 3 18-421 Piątnica, Polska www.piatnica.com.pl

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem