![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2019-12-07 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Niedziela 2019-12-08 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
Poniedziałek 2019-12-09 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Wtorek 2019-12-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2019-12-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2019-12-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2019-12-07 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Niedziela 2019-12-08 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
Poniedziałek 2019-12-09 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Wtorek 2019-12-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2019-12-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2019-12-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Nazwa: Sante Maca tradycyjna 180 g
Ilość: 180 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Maca pszenna Maca to tradycyjne pieczywo o niskiej zawartości tłuszczu, które nie zawiera kwasu powstającego w procesach fermentacyjnych, co czyni je wyjątkowo lekkostrawnym. Maca tradycyjna jest produkowana w zakładzie w Radomiu od 1974 roku przy użyciu tradycyjnego żeliwnego pieca. Ciasto układane na żeliwnych płytach, jest pieczone w wysokiej temperaturze, co pozwala mu rosnąć i się rozwarstwiać, a dodatkowo jest opiekane żywym ogniem, którego płomienie delikatnie podpiekają ciasto macy zostawiając charakterystyczne ślady nadpalenia. Tylko maca wyprodukowana w ten szlachetny sposób wygląda i smakuje jak maca z dawnych lat - jest nieznacznie grubsza, lepiej się rozwarstwia i zawiera więcej pęcherzyków. Maca tradycyjna pszenna jest smaczną przekąską sama w sobie, doskonale też zastępuje pieczywo tradycyjne i może być jedzona z serem, wędliną i warzywami.