![]() |
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-04-17 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
20:00-21:30![]() |
Niedziela 2021-04-18 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
|||
Poniedziałek 2021-04-19 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
20:00-21:30![]() |
Wtorek 2021-04-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-04-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-04-22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-04-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-04-17 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Niedziela 2021-04-18 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
Poniedziałek 2021-04-19 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Wtorek 2021-04-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-04-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-04-22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-04-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jutro w sklepie | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
Niedziela 2021-04-18 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
![]() ![]() |
Nazwa: Kupiec Ryż biały długoziarnisty 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Ryż biały długoziarnisty kl I. Warto spożywać Ryż długoziarnisty, gdyż: ma uniwersalne zastosowanie; jest źródłem złożonych węglowodanów, które powinny stanowić podstawę diety; jest niskokaloryczny; jest produktem bezglutenowym, nie powoduje uczuleń; nie zawiera cholesterolu; ma delikatny i łagodny smak; zawiera śladowe ilości tłuszczu; po ugotowaniu jest lekki, sypki, puszysty i rozdziela się na poszczególne ziarenka; jest wygodny i pożywny.