![]() |
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2021-04-19 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
20:00-21:30![]() |
Wtorek 2021-04-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-04-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-04-22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-04-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2021-04-24 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Niedziela 2021-04-25 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2021-04-19 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Wtorek 2021-04-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-04-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-04-22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-04-23 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sobota 2021-04-24 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Niedziela 2021-04-25 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
jutro w sklepie | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2021-04-20 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
20:00-21:30![]() |
![]() ![]() |
Nazwa: Kupiec Ryż jaśminowy 400 g (4 torebki)
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Ryż Jaśminowy to specjalna odmiana ryżu długoziarnistego. Swoją wyjątkowość zawdzięcza specyficznemu zapachowi, przypominającemu woń kwiatu krzewu jaśminowego. Ugotowany odznacza się często białym kolorem. Jest doskonałym uzupełnieniem potraw mięsnych oraz dań z ryżem podawanym na słodko. Warto spożywać Ryż Jaśminowy, gdyż: zawiera dużo białka, niewiele tłuszczu; jest źródłem fosforu, potasu i witamin z grupy B; jest dobrym źródłem węglowodanów, wśród których przeważa skrobia; jest bardzo aromatyczny - zawiera błonnik; po ugotowaniu jego ziarna są lekkie i sypkie; jest niskokaloryczny i nie zawiera cholesterolu; posiada niski indeks glikemiczny.