Telefon

Infolinia: 512 027 901, 512 028 189, 512 028 327 (poniedziałek-sobota 8:00-21:00, niedziela handlowa 9:30-17:30)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Ser miękki Cambozola Classic 150 g 4000504133026

EAN: 4000504133026
Nazwa wariantu
Ser miękki Cambozola Classic 150 g (1)
Ser miękki Cambozola Classic 150 g (2)
Ser miękki Cambozola Classic 150 g (1)
Ser miękki Cambozola Classic 150 g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Ser miękki Cambozola Classic 150 g 4000504133026

14,99
Cena za kg: 99,93
0.15 Kilogram
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Castello Danablu 50+ Duński ser pleśniowy 100 g
Castello Danablu 50+ Duński ser pleśniowy 100 g
7,49 zł Cena za kg: 74,90
Lazur Ser pleśniowy błękitny 100 g
Lazur Ser pleśniowy błękitny 100 g
5,49 zł Cena za kg: 54,90
Ser camembert z mleka krowiego pasteryzowanego.
Ser camembert z mleka krowiego pasteryzowanego.
8,99 zł Cena za kg: 35,96
Wiodąca Marka Ser Le Bleu 250g
Wiodąca Marka Ser Le Bleu 250g
10,99 zł Cena za kg: 43,96
Cegiełka - Ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, z pasteryzowanego mleka krowiego.
Cegiełka - Ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, z pasteryzowanego mleka krowiego.
8,99 zł Cena za kg: 49,94
Petit Brie - Ser podpuszczkowy, dojrzewający, pleśniowy z mleka pasteryzowanego.
Petit Brie - Ser podpuszczkowy, dojrzewający, pleśniowy z mleka pasteryzowanego.
19,99 zł Cena za kg: 39,98
Castello White with Red Chili Ser pleśniowy 150 g
Castello White with Red Chili Ser pleśniowy 150 g
9,59 zł Cena za kg: 63,93
Castello Creamy White Ser pleśniowy 150 g
Castello Creamy White Ser pleśniowy 150 g
9,99 zł Cena za kg: 66,60
Igor Ser Gorgonzola Piccante 180 g
Igor Ser Gorgonzola Piccante 180 g
15,99 zł Cena za kg: 88,83
Le Rustique Ser camembert 250 g
Le Rustique Ser camembert 250 g
17,49 zł Cena za kg: 69,96

Opis produktu

Ser miękki z porostem białej i przerostem niebieskiej pleśni, o mocno kremowej konsystencji. Łagodny, naturalny smak łączy się z pikantnym właściwym dla niebieskiej pleśni. Jest idealnym składnikiem dań na zimno (np. sałatek) i na gorąco. Wyśmienicie smakuje z kanapkami i na desce serowej. Najlepsze wina białe. Produkowany z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 70% tłuszczu w suchej masie.

Wartości odżywcze

w 100 g:
Wartość energetyczna
1764 kJ/427 kcal
Tłuszcz:
41 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
27 g
Węglowodany
<0,5 g
- w tym cukry
<0,5 g
Białko
14 g
Sól
1,7 g

Składniki

mleko pasteryzowane
śmietana
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
kultury pleśniowe

Przechowywanie

Przechowywać w temp. +2°C / +8°C.

Rodzaj przechowywania

Typ
Schładzać

Warunki przechowywania

Min. temp. °C
2
Maks. temp. °C
8

Jednostka (tekst opisowy)

g

Adres internetowy

www.temar.pl

Waga

Waga brutto
163

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
angielski

Zalecenia dla alergików

Mleko
Zawiera

Średnia miara

Średnia miara (e)

Kontakt

PPH TEMAR Sp. z o.o. Sp.k.

Kraj

Kraj pochodzenia
Niemcy

Adres dystrybutora

PPH TEMAR Sp. z o.o. Sp.k. ul. Tartaczna 34 40-749 Katowice

Przepisy

Naleśniki z serem Cambozola i szpinakiem - to doskonały pomysł na pyszny obiad. Mocno kremowa konsystencja sera Cambozola i przerost niebieskiej pleśni, nadaje daniu wyrazistości i głębi. Doskonały, aksamitny smak wprawia w zachwyt wszystkich, którzy cenią dobrą kuchnię. Składniki: - 125 - 150 g sera Cambozola - 1/8 l mleka - 2 jajka - 2 łyżki stołowe oleju - 70 g mąki - sól, pieprz, gałka muszkatołowa - 1 mała cebula - 75 g szpinaku - 6 gałązek szczypiorku - 75 g kwaśnej śmietany Sposób przygotowania: Wymieszać mleko, jajka, 1 łyżkę stołową oleju i mąkę. Doprawić solą i gałką muszkatołową, pozostawić na 10 min. Rozgrzać olej na patelni i zrobić z ciasta 3 naleśniki. Następnie pozostawić do ostygnięcia. Umyć szpinak, pokroić cebulę. Smażyć cebulę na oleju ok. 1 min., dodać szpinak i dalej smażyć ok. 3 min. Doprawić i pozostawić do wystygnięcia. Doprawić śmietaną z solą i pieprzem. Nałożyć masę na naleśniki, dodając plasterki sera Cambozola do szpinaku. Zawinąć naleśniki, przeciąć na pół i połówki przewiązać szczypiorkiem. W przypadku użycia Cambozoli czosnkowej można nie dodawać gałki muszkatołowej.

Informacje o recyklingu

Opakowanie
Nadające się do recyklingu

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Ser miękki z porostem białej i przerostem niebieskiej pleśni, 70% tłuszczu w suchej masie

Adres zwrotny

PPH TEMAR Sp. z o.o. Sp.k. ul. Tartaczna 34 40-749 Katowice www.temar.pl

Marka standaryzowana

Marka
Unbranded

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem