![]() |
|||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-01-16 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
20:00-21:30![]() |
Niedziela 2021-01-17 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-18 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
20:00-21:30![]() |
Wtorek 2021-01-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-01-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-01-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-01-22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-01-16 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Niedziela 2021-01-17 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
Poniedziałek 2021-01-18 |
08:00-11:00![]() |
10:00-13:00![]() |
12:00-15:00![]() |
14:00-17:00![]() |
16:00-19:00![]() |
18:00-21:00![]() |
Wtorek 2021-01-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-01-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-01-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-01-22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jutro w sklepie | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
Niedziela 2021-01-17 |
10:00-12:00![]() |
12:00-14:00![]() |
14:00-16:00![]() |
16:00-18:00![]() |
||
![]() ![]() |
Nazwa: Galeo Natka pietruszki 5 g
Ilość: 5 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Natka pietruszki to popularny dodatek do potraw, od wieków chętnie wykorzystywany w kuchniach różnych narodów. Przyprawą są wysuszone liście pietruszki zwyczajnej, rośliny pochodzącej z rejonu Morza Śródziemnego. Natka pietruszki Galeo ma delikatny aromat i odświeżający smak. Polecana jest do przyprawiania zup, dań mięsnych, rybnych oraz gotowanych i pieczonych ziemniaków. Doskonale aromatyzuje zimne i gorące sosy, surówki i sałatki warzywne oraz potrawy z jaj i serów. Natkę pietruszki dodaje się najczęściej pod koniec gotowania.