Telefon

Infolinia: 512 027 901, 512 028 189, 512 028 327 (poniedziałek-sobota 8:00-21:00, niedziela handlowa 9:30-17:30)

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Celiko Ciasto biszkoptowe bezglutenowe 200 g 5900038001046

EAN: 5900038001046
Nazwa wariantu
Celiko Ciasto biszkoptowe bezglutenowe 200 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Celiko Ciasto biszkoptowe bezglutenowe 200 g 5900038001046

4,19
Cena za kg: 20,95
0.2 Kilogram
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Dr. Oetker Słodka Chwila Kisiel z kawałkami owoców bez glutenu smak truskawkowy 31,5 g
Dr. Oetker Słodka Chwila Kisiel z kawałkami owoców bez glutenu smak truskawkowy 31,5 g
2,15 zł Cena za kg: 67,19
Dr. Oetker Budyń bez glutenu smak śmietankowy 40 g
Dr. Oetker Budyń bez glutenu smak śmietankowy 40 g
1,45 zł Cena za kg: 36,25
Bezgluten Chleb biały 300 g
Bezgluten Chleb biały 300 g
12,99 zł Cena za kg: 43,30
Bezgluten Chocolatio Ciastka czekoladowe 130 g
Bezgluten Chocolatio Ciastka czekoladowe 130 g
8,69 zł Cena za kg: 66,85
Alaska Rurki kukurydziane nadziewane mlecznym kremem 18 g
Alaska Rurki kukurydziane nadziewane mlecznym kremem 18 g
0,99 zł Cena za kg: 55,00
Intenson Płatki owsiane bezglutenowe 400 g
Intenson Płatki owsiane bezglutenowe 400 g
9,99 zł Cena za kg: 24,98
House of Asia Sos sojowy jasny bezglutenowy 150 ml
House of Asia Sos sojowy jasny bezglutenowy 150 ml
4,99 zł Cena za l: 33,27
Tagliatelle – makaron na bazie skrobi, jaj i mąki kukurydzianej, bezglutenowy.
Tagliatelle – makaron na bazie skrobi, jaj i mąki kukurydzianej, bezglutenowy.
9,59 zł Cena za kg: 38,36
Celiko Ciasto kruche bezglutenowe 200 g
Celiko Ciasto kruche bezglutenowe 200 g
4,29 zł Cena za kg: 21,45
PEKTYNA 24G
PEKTYNA 24G
5,49 zł Cena za kg: 228,75

Wartości odżywcze

w 100 g koncentratu
Wartość energetyczna
1526 kJ/3645 kcal
Tłuszcz
0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,0 g
Węglowodany
89 g
w tym cukry
32 g
Białko
0 g
Sól
0,01 g

Składniki

skrobia ziemniaczana
skrobia kukurydziana
cukier

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Telefon kontaktowy

618712700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Adres internetowy

www.celiko.com.pl
celiko@celiko.com.pl

Waga

Waga brutto
214

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Zalecenia dla alergików

Gluten
Nie zawiera
Mleko
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Marka

Celiko

Adres kontaktowy

ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL

Kontakt

Celiko S.A.

Kraj

Kraj pochodzenia
Polska

Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna
Ciasto
Wariant
biszkoptowe bezglutenowe

Email kontaktowy

serwis@celiko.com.pl

Cechy

+ inspirujący przepis
produkt polski

O producencie

Produkujemy żywność bezglutenową od 1982 roku

Adres producenta

Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu
Produkt polski

Przepisy

Składniki na biszkopt: 1 opakowanie koncentratu ciasta biszkoptowego, 50 g cukru (1/4 szklanki), 3 jaja, 1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia Celiko. Wykonanie biszkoptu: 1. Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić z cukrem. Następnie kolejno dodawać po jednym żółtku stale ubijając. 2. W miseczce wymieszać koncentrat z proszkiem do pieczenia, a następnie gotową mieszankę przesiać do naczynia z ubitą masą jajeczną. Delikatnie wymieszać na jednolitą masę. 3. Ciasto przełożyć do formy wyłożonej pergaminem lub natłuszczonej blachy posypanej bezglutenową bułką tartą. 4. Piec w piekarniku w temp. 180°C przez ok. 30 minut. Po wyjęciu z piekarnika poczekać, aż przestygnie. Następnie do biszkoptu dodać ulubione dodatki. Składniki na babeczki z owocami: 1 opakowanie koncentratu ciasta biszkoptowego, 3 jaja, 75 g cukru, 1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia Celiko, szczypta soli, 75 ml oleju lub roztopionego masła, 200 g czereśni, wiśni lub jagód (owoce przed użyciem obtoczyć w mące ziemniaczanej), 1 łyżka cukru pudru do posypania. Wykonanie babeczek z owocami: 1. Białka jaja ubić ze szczyptą soli i z cukrem na sztywną pianę. Dodawać po jednym żółtku i ubijać dalej. 2. Następnie dodawać na przemian koncentrat ciasta biszkoptowego wymieszany z proszkiem do pieczenia oraz olej. Foremki do babeczek wypełnić masą. 3. Do każdej foremki włożyć obtoczone w mące ziemniaczanej owoce. 4. Piec w temperaturze 180°C przez ok. 20 min. Gotowe babeczki posypać cukrem pudrem lub polać lukrem. Więcej przepisów na stronie www.celiko.com.pl, zakładka Przepisy.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku - do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.

Adres zwrotny

Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL tel. +48 (61) 871 27 00 e-mail: celiko@celiko.com.pl www.celiko.com.pl serwis konsumenta: serwis@celiko.com.pl

Marka standaryzowana

Marka
Celiko

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem